Met een goed brandmeldsysteem

redt u levens

Brandmeldsystemen

Met een brandmeldsysteem redt u levens en versterkt u het gevoel van veiligheid voor de gebruikers. Voorwaarde is wel dat het systeem betrouwbaar en volledig ingericht is voor het specifieke gebouw en de gebruikskenmerken. Wij leveren een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve systemen voor branddetectie. Voor zowel kleine als grote projecten, van een enkele detector tot complete netwerken. Ons leveringspakket bestaat onder meer uit adresseerbare en conventionele brandmeldsystemen conform NEN2535.

We leveren ook ontruimingsalarminstallaties type A (gesproken berichten), en type B (geïntegreerd met een brandmeldsysteem) conform NEN2575. En daar waar specifieke oplossingen nodig zijn, leveren wij aspiratiesystemen, blus- en sprinklermeldpanelen en CO/LPG detectiesystemen.
Voedingen, brandweerpanelen en kleefmagneten complementeren ons pakket.
Dus van groot project tot particulier: vanuit onze jarenlange kennis en ervaring adviseren wij per situatie het juiste type installatie. Dit voorkomt valse meldingen en zorgt voor een uiterst betrouwbare installatie. Uiteraard volgens de geldende normen en regelgeving.
Inclusief de volledige projectbegeleiding.
Daarbij werken wij nauw samen met het branddetectiebedrijf. Wij letten daarbij niet alleen op de veiligheid, maar ook op kostenbesparingen. Door een innovatieve aanpak en de juiste materialen kunt u in de meeste gevallen namelijk veel besparen op de aanlegkosten!

Voorafgaand aan de feitelijke installatie wordt een Programma van Eisen en een projectie opgesteld. Dit wordt ter controle aangeboden aan de klant en de eisende partij (gemeente, brandweer of verzekeraar). Vervolgens ontzorgen wij u voor de rest van het traject tot en met de certificering van de installatie. Tot slot bieden wij u een service- en onderhoudscontract voor een optimaal functionerende installatie.
Het merendeel van de producten is direct uit voorraad leverbaar. Als toonaangevend leverancier adviseren we u graag over het juiste brandmeldsysteem voor uw unieke omgeving.