Video- en intercominstallaties

voor extra controle op veiligheid

Intercom

Video- en intercominstallaties worden toegepast in entrees van appartementencomplexen, portieken of kantoren. De video-installaties geven een stukje toegevoegde waarde ten opzichte van de intercominstallaties omdat u kunt zien wie zich in de entree bevindt.
Huijsmans Elektrotechniek B.V. heeft voor alles een oplossing. Of u nu in een bestaand complex een deur-intercomsysteem wilt plaatsen, voor een renovatieproject vervanging van het bestaande intercomsysteem nodig heeft of een geheel nieuw pand wilt voorzien van moderne deurcommunicatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij vervanging kan bekeken worden of de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden voor het nieuwe systeem. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en is – als het vakkundig gebeurt – even duurzaam als nieuw aanleggen.
U kunt een intercomsysteem combineren met een toegangscontrolesysteem. Door middel van een digitale sleutel of een elektronische deurdranger wordt de deur automatisch geopend.
Met de sleutel is eventueel een aanwezigheidsregistratie mogelijk. De deurdranger is ideaal voor minder validen.

Huijsmans Elektrotechniek B.V. regelt het allemaal. Waarbij wij door onze scherpe inkoop en onze goede neus voor besparing op de installatie, u een topkwaliteit installatie tegen een lage prijs kunnen bieden.