Voor al uw elektrotechnische installaties

Wij zijn uw ideale partner in de utiliteitsbouw

Huijsmans Elektrotechniek B.V. is de installateur voor al uw elektrotechnische installaties, wij zijn uw ideale partner in de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan kantoorpanden, bedrijfshallen, sportaccommodaties, scholen, winkels, horecagebouwen, etc. In utiliteitsgebouwen is een goede infrastructuur van groot belang. Tijdens de ontwerpfase houden wij al rekening met alle facetten van de toekomstige installaties. Belangrijke aspecten zijn het toepassen van comfortabele en energiezuinige installaties en verlichting.
Huijsmans Elektrotechniek B.V. denkt met u mee en installeert alle voorkomende installaties voorzien van moderne technieken die comfort, eenvoud en veiligheid bieden. Denk hierbij ook aan centrale regelingen, domotica, brand en inbraakbeveiligingsinstallaties, toegangscontrole- en camerasystemen. Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud en service van uw installaties bij ons terecht. Als professionele partner maken we uitsluitend gebruik maken van veilige, hoogwaardige materialen.

Zeer ervaren

Met onze zeer deskundige en ervaren medewerkers kunnen we op alle gebieden meedenken over praktische oplossingen wat een gebruiksvriendelijke, comfortabele werkplek oplevert, zonder dat u zich hoeft te bekommeren over de techniek die erachter zit. Hoe eerder u met Huijsmans Elektrotechniek aan tafel gaat zitten, hoe meer u profiteert van de opgebouwde kennis van ons bedrijf. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden voor zowel uitbreidingen aan bestaande alsmede nieuw te realiseren projecten.

Huijsmans Elektrotechniek B.V. werkt samen als vaste partner met diverse gerenommeerde bouw- en aannemersbedrijven en verzorgen installatiewerkzaamheden voor elektrotechniek, gebouwbeheersystemen en beveiliging in kantoren en gebouwen. De specialisten van Huijsmans Elektrotechniek B.V. begeleiden u graag uw gehele bouwtraject van advies tot ontwerp en calculatie en van installatie tot het beheer inclusief service & onderhoud.